Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web www.autorentatarquera.com, l’informa del següent:

• Denominació social: Autorentat L’arquera, S.L

• NIF: B65429979

• Domicili: C/ Via Sèrgia, 32, Nau 5, 08302 – Mataró (Barcelona)

• Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Tom 42192, foli 91, secció , fulla número B403434,

inscripció 1

Amb els límits establerts en la llei, www.autorentatarquera.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a ww.autorentatarquera.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.autorentatarquera.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ww.autorentatarquera.com no pot controlar. Per tant, www.autorentatarquera.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.autorentatarquera.com o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.autorentatarquera.com.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que www.autorentatarquera.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Autorentat L’arquera, S.L amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a arquera@autorentatarquera.com o a l’adreça C/ Via Sèrgia, 32, Nau 5, 08302 – Mataró (Barcelona).

A la teva disposició
Petit
(Smart, Audi A1, fiat 500, Polo...)
Mitjà
(Golf, Audi A3, Clase A i B...)
Gran o Avant
(Audi A4 avant, W Passat, Volvo V60...)
Monovolum o 4x4
(BMW X5, Audi A7, Cayenne...)
A la teva disposició