Nosaltres i tu

Hola!

Soc en Fèlix Bellés i al juny del 2011  vaig muntar aquest centre de rentat de cotxes amb la voluntat de ser el centre de Mataró.

El nostre objectiu és donar resposta eficient i efectiva a una necessitat real: rentar els vostres vehicles a una nau de fàcil accés, amb tots els serveis que pugueu menester i amb un equip professional que garanteixi la vostra satisfacció.

Els resultats de les enquestes que amablement responeu,  la vostra confiança i els vostres somriures ens diuen que els objectius s’acompleixen.

Tot l’equip treballem dia a dia per ser el vostre centre de referència. El vostre centre de rentat de cotxes on sabó i carinyo van sobre rodes.

Moltes gràcies i benvinguts a casa vostra,

Fèlix Bellés

Els teus avantatges:

Preguntes freqüents

Rotundament, no. Tenim el millor sistema de rentat: la camussa.
Rentem amb camussa tot el vehicle; sostre, laterals i baixos. I els eixugadors que emprem en el repàs final també son suaus i respectuosos amb la pintura i carrosseries.
Estem rentant cotxes des del 2011 i mai n’hem ratllat cap.
A l’Arquera trobareu sabó i carinyo sobre rodes!

Si, amb el tractament d’ozó, un sistema reconegut per la OMS que fulmina els virus i els elimina de cop. Elimina virus, fongs, bacteris i tota classe de microorganismes com el temut coronavirus. Ha d’acompanyar-se amb una neteja prèvia del vehicle. Cal reservar hora; podeu fer-ho trucant al telèfon 937 984 8 92. També via web reservant algun dels nostres sistemes de desinfecció.

Doncs sí! Som l’únic centre de rentat de cotxes que us ofereix gratis, en tot els rentats: assegurança de pluja, aspiració de l’habitacle feta per nosaltres i control de pressió de pneumàtics. Només has de demanar-ho!

Nosaltres us recomanem un rentat en funció de l’estat del vostre vehicle. Si feu el que recomanem i no us satisfà, tornarem a rentar-vos el cotxe gratis. Garantia l’Arquera, així de segurs estem!

Només pels rentats Integral i Arquera.  També per a desinfeccions amb ozó i serveis de restauració i tintats. Per a la resta de rentats, podeu venir directament i sereu atesos.
Podeu demanar hora trucant al telèfon 937 984 8 92. També via web en els links anteriors.

Els programes que veieu al centre i al web, especifiquen els serveis i els preus finals de cada un d’ells. Com a especialistes en neteja de vehicles, t’assessorarem en la seva elecció en funció de l’estat del vehicle.
Però també podeu accedir a millors preus!   Tenim talonaris de rentats i condicions especials si necessiteu rentar el cotxe molt sovint o teniu molts vehicles a rentar.

I tant! Podeu comprar talonaris de 100 rentats a preus molt competitius. Treballem amb concessionaris, empreses, taxis… podeu sol·licitar condicions adaptades per a vosaltres trucant al telèfon 937 984 8 92. També via web enviant un email aquí.

Al centre podeu pagar amb efectiu i amb targeta.
Per la web, amb targeta o transferència.

En el moment de rentar el cotxe, demaneu-la i us la donarem ja mateix.
Si heu marxat i heu oblidat demanar-la, podeu sol·licitar-la enviant un email aquí, amb les vostres dades més el tiquet de compra  i us la farem arribar per correu electrònic.

Això va en funció de l’estat del cotxe, de la meteorologia, de on heu anat…
El que es recomana es dur-lo ben net ja que augmenta la vostra seguretat i manté la pintura del cotxe.
Una neteja més o menys continuada de l’habitacle també protegeix la salut ja que disminueix el contacte amb virus i bacteris.

Es clar que sí sempre que les mides  no superin els 2,15 m. d’alçada i 2 m. d’amplada.  Les rodes no poden ser més grans de 325 mm.

Sí, tenim cobertura total. I si es causés algun desperfecte per error humà o de la maquinària, la nostra assegurança se’n faria càrrec.
D’altra banda no rentem l’exterior de vehicles amb carrosseria o accessoris exteriors malmesos ja que perjudiquen el sistema de camussa.
Les nostres càmeres de videovigilància monitoritzen el procés per que es puguin fer les comprovacions oportunes.

El  Rentat Integral inclou aspiració premium i neteja de l’habitacle. Normalment és suficient per a treure el pèls.
Si hi hagués sobrebrutícia o molta concentració de pèls es podria aplicar un suplement. Quan vinguis t’informarem de què cal fer en funció de l’estat del vehicle.

Les antenes normals, no. Tenim un sistema de camussa molt suau que no fa la força suficient per poder trencar-les, com tampoc ratlla la pintura del cotxe.
Recomanem baixar les antenes electròniques per pura prevenció.
Els accessoris que no estan permesos son portaesquís i els para-sols de les autocaravanes.

No passa res! Tots el nostre rentats inclouen assegurança de pluja. Si rentes el cotxe i plou en el mateix dia; te’l tornem a rentar gratis.

Per suposat, tothom hauria de ser-ho!
Emprem productes amb certificació Iso de mediambiental. També emprem aigua osmotitzada i tenim un sistema implantat de recuperació i tractament d’aigües.

Obrim:
Dilluns-dijous 09:30-14:00 i 15:00-19:30
Divendres 09:30-19:30
Dissabtes 09:30-14:00
Diumenges i festius tancat

No obrim quan es festa estatal, comunitària o patronals del Mataró.

Clica i envia el teu suggeriment.

Gràcies per ajudar-nos a millorar!

Necessites agafar hora?

Clica i reserva la que millor et convingui!

A la teva disposició
A la teva disposició
Petit
(Smart, Audi A1, fiat 500, Polo...)
Mitjà
(Golf, Audi A3, Clase A i B...)
Gran o Avant
(Audi A4 avant, W Passat, Volvo V60...)
Monovolum o 4x4
(BMW X5, Audi A7, Cayenne...)